Primera setmana

Ja hem acabat la primera setmana del casal!! Ens ho hem passat molt bé! 

Els de P3, P4 i P5 vam descobrir, després de molt esforç, qui era el personatge misteriós que ens enviava cartes. Resulta que és en Terri, un gosset! Tenim moltes ganes de saber més d'ell... potser durant la segona setmana el coneixarem més a fons.
A part de descobrir en Terri vam pintar amb les mans i els peus, les monitores ens van fer una representació, vam fer un joc de pistes, un circuit motor... i moltes coses més que esperem que us hagin explicat els vostres fills i filles!

Els de Primària (1r-6è) vam fer una sortida, vam caminar una estoneta i després vam fer alguns jocs molt divertits. Un altre dia, vam jugar a bàdminton, vam decorar uns plafons que molt aviat trobareu al casal i moltes activitats més!

També, el divendres, vam fer una Gimcana Terrifenca tots els nens i nenes junts! Ens ho vam passar molt i molt bé i ens vam ajudar molt entre nosaltres. Anàvem amb grups barrejats de P3 a 6è i tots els nens i nenes, de totes les edats, van participar a les diferents proves de forma cohesionada i cooperativa.

Us deixem alguna imatge de la Gimcana, perquè veieu que bé ens ho vam passar!

I demà... segona setmana!! Esperem que sigui igual o millor que la primera! En tenim moltes ganes!





Comentaris