Dormim a Nova Terri (recoradori del que heu de saber)

Demà dijous dia 11, es portarà a terme la tan esperada "Nit a Nova Terri".
Ens trobarem tots junts a partir de les 8 del vespre a l'escola.
Entrarem per la mateixa entrada que entrem al casal (al costat de la pista de tennis)

Quan aneu arribant anirem col·locant les maletes i els sacs per tal de què a l'hora d'anar a dormir ho tinguem tot a punt. 
Un cop ho tinguem tot apunt, els monitors i monitores us hem preparat uns jocs molt especials per jugar mentres esperem que tothom hagi arribat. 
Després explicarem com anirà la nit i soparem tots junts, recordeu que cadascú s'ha de portar el seu sopar (carmanyola, entrepà... el que vosaltres preferiu)

Un cop tinguem la panxa plena anirem a llegir la bústia que portem dies omplint ( a veure quines sorpreses ens hi trobem... )

Aprofitarem la nit per fer jocs amb llanternes i altres sorpreses. 

A l’hora de dormir, els més petits del casal anirem a l’aula de música de l’escola i la resta anirem al pavelló.

L’endemà el matí ens aixecarem a les 8, ens vestirem i esmorzarem tots junts (l’esmorzar del matí va a càrrec nostre: galetes i sucs). Els nens i nenes que no estiguin inscrits aquella setmana al casal, els haureu de venir a recollir com a molt tard a les 9 del matí, hora en què començarem les activitats del casal.

Què s’ha de portar?
• Motxilla per la nit del casal:
- Sac de dormir i coixí
- Aïllant o estora pel terra
- Llanterna
- Protecció dels mosquits
- Pijama i roba de l’endemà
- Sopar i aigua

• Motxilla per l’endemà amb tot el material que portem cada dia al casal (si voleu podeu portar-los aquesta motxilla el divendres al matí, abans de les 9, perquè no vagin tan carregats).

Comentaris