I continuem amb les activitats....

Avui comença un altre gran dia a Nova Terri.

Avui els més grans del casal, els nens i nenes que han fet de 2n fins a 6è (ninjes i diamants, dj. Ornitorrincs i los maquinotes)  se'n han anat a fer una petita ruta en bicicleta fins a veure cavalls, quan arribi ja els hi preguntarem que els ha semblat l'experiència.


Els petits han rebut una gran sorpresa: l'última carta d'en Terri! 


Després de totes les aventures que hem passat al seu costat, en aquesta carta s'acomiadava i ens agraïa tot el que hem fet per ell durant el casal.

Ara els nens i nenes de P3 i P4 (els pirates i els rapperos i princeses) estan decorant un meravellos dibuix d'estiu que els hi ha deixat en Terri, hi han posat: pastilina, sorra, gomets,... Mireu, mireu per la porta el que fan...

Quan acabin aniran a esmorzar i després faran psicomotricitat al pavelló.


Els de P5 i 1r ara mateix estan al pavelló fent racons esportius: bàsquet, xanques, badminton... són alguns dels esports que estan fent avui.


Aviat aniran a esmorzar i després faran jocs on la música serà la protagonista.  


Per acabar el dia què millor que una bona remullada a la piscina? Avui fa un sol meravellós i serà genial poder-nos refrescar una miqueta. 

Recordeu que avui és l'últim dia per inscriure'us al casal de setembre. Demà es decidirà si es fa o no en funció dels nens i nenes que hi hagi inscrits. 

També recordar-vos que teniu fins demà dimecres per encarregar el vostre DVD de Nova Terri, només heu d'enviar un correu a mcaliz@ceplaestany.cat

Comentaris