Ballet, correparcs, gent gran, els sentits, aigua i música.

Amb dos dies de casal hem fet un munt d'activitats interessants de ser explicades.

Els Supermosquits ahir van fer el dia sobre rodes i avui han fet una supergimcana dels sentits. S'ho han passat súper, súper, súper bé! Recordem que aquesta setmana els superjefes els hi han demanat a tots els futurs superherois que treballin els 5 sentits.




Per altra banda, els Superpistatxos ahir van tenir una visita molt especial. Van fer dues activitats amb la gent gran del poble (ioga i petanca) i, després, van fer un taller de massatges per tal d'anar desenvolupant el tacte.




Avui, han fet un correparcs per tot el poble i han fet parada+prova dels sentits en 5 punts diferents. Ha anat molt i molt bé!



Els Espatllats ahir van fer un munt de jocs musicals. Van intentar seguir les coreografies del "Just dance", van fer relaxació i van fer una dinàmica de confiança molt xula en parelles. Avui han fet guerra d'aigua.


Els Xirripiflautis juntament amb els Pavos in Black, ahir van motivar-se espectacularment amb un partit de waterpolo. Avui han fet ballet amb la col·laboració de dues noies que fa molts anys que ballen.


I ens queden només dos dies d'aquesta 6a setmana amb moltes i moltes sorpreses!

Comentaris