Teatre, sortides, gimcanes, quo vadis... i moltes activitats més!

Aquesta setmana està essent molt productiva.

Els supermonis dels superherois van fer una representació del conte de les 7 cabretes dedicada especialment als seus Superpistatxos i Supermosquits. I, després, alguns dels nens i nenes es van convertir en els personatges de l'obra i també la van representar.
A més a més, avui, han fet una supergimcana i, entre les proves que han hagut de superar, n'hi havia una especialment dedicada a dissenyar i construir un vestit de superheroi per en Jaume i la Carlota. De moment, els hi hem enviat totes les propostes i ara estem esperant la seva resposta.


Els de 2n i 3r han fet una sortida i han hagut de trobar lletres pel bosc i després formar una paraula. Els hi ha sortit el nom del seu grup: ELS ESPATLLATS

Els grans del casal van estar fent un Quo Vadis per l'escola, intentant descobrir tots els enigmes que els monitors i monitores els hi havien posat.

I aprofitant el carnaval i la roba, aquesta setmana ens hem fet uns samarretes molt originals!






I aquest migdia, tot l'equip educatiu ens hem quedat per preparar la gran esperada... NIT A NOVA TERRI. Ja la tenim aquí... en tenim tots moltes ganes! Prepareu llanternes, sacs de dormir i màrfegues perquè el gran dia està a punt d'arribar!!!

Comentaris