Això s'acaba... (o no!)

Avui ha estat l'últim dia de casal per la majoria de nens i nenes i per la majoria de monitors i monitores.

Ha estat un dia molt important pels més petits del casal. Avui la Carlota i en Jaume ens han escrit i ens han dit que hem fet un molt bon treball dels sentits i això vol dir que ja hem superat totes les habilitats necessàries per ser superherois!!! Hem aconseguit ajudar a la Carlota i en Jaume i ara ja poden dir que són superherois de veritat!!! Per agrair-nos-ho, ens han fet arribar un dibuix d'un supermosquit i un superpistatxo i hi posava: ENHORABONA SUPERHEROI!!! Estem totes i tots molt i molt contents. Hem fet molt bona feina i ens ho hem passat molt bé.







Després d'això, els nostres supermonis ens han preparat un supercircuit amb molts obstacles. Hem hagut de passar per un plàstic relliscós, per sota un túnel mentre els altres ens disparaven amb pistoles d'aigua, per sobre un petit mur... ha estat una gran aventura!

Els més grans del casal hem fet una ruta btt i després hem estat fent joc lliure i racons esportius al pavelló.

Ahir, ens van reunir tot el casal per fer un Quovadis! Segur que algú us va venir a demanar alguna cosa per la gimcana!
Us deixem amb un parell de fotos.


La setmana que ve, com ja hem dit, el número d'assistents al casal es redueix. Però els que quedem continuarem amb moltes ganes de passar-nos-ho bé! Encara que siguem pocs farem activitats molt xules...potser sembla que això ja s'ha acabat, però encara ens queda molt per viure!

Comentaris