Casal de setembre

I ja ens torneu a tenir aquí!
Ja portem 3 dies del casal de setembre i en aquest temps han passat tantes coses, que haurem de fer un entrada de blog llarguíssima!!!

A veure, anem per dies. El dilluns el més destacat que va passar va ser que els nens i nenes més petits van trobar una nota que hi posava que un personatge misteriós havia amagat pel pati alguns objectes. Ells els van haver de trobar i intentar esbrinar, amb l'ajuda dels grans, a qui pertanyien i per a què servien.




Un cop trobats els objectes, ens vam ajuntar tots i els vam observar. Vam arribar a la conclusió que devien ser d'un mag  i que servien per fer màgia!!! Resulta que les dues setmanes del casal estarem fent activitats relacionades amb la màgia.


Alguns dels nens i nenes, van voler ensenyar alguns trucs que ja sabien fer.

El dimarts vam fer tots junts un taller màgic. Vam decorar amb paper de diari i cola blanca la nostra pròpia caixa de màgia, per posar-hi els objectes necessaris per fer de mag. Ens van quedar molt i molt xules!



  Després, vam trobar una nota misteriosa signada per un mag (que suposem que era el mateix que ens havia deixat els objectes pel pati el dia anterior). A la carta, signada per un/a tal J.Garmona, ens deia que sovint ens visitava al casal i ens observava i ens proposava aprendre a fer de mags durant aquestes dues setmanes de setembre. Per això, ens va dir que una habilitat molt important que cal tenir és la IMAGINACIÓ. Les monitores ens van treure un munt de material i cada un de nosaltres va poder fer i jugar com i amb el que va voler. Va ser molt divertit! I, fent volar la nostra imaginació, van sortir idees molt interessants i creatives.









Finalment, avui dimecres, hem anat d'excursió fins a Sords. Durant el camí d'anada, el personatge misteriós ens ha anat deixant pistes sobre ell/a.

Un cop a Sords, hem començat a trobar lletres misterioses escampades per la plaça i una nota que posava que si volíem saber el seu nom les havíem de trobar totes i ordenar-les. El nom que ens ha sortit ha estat aquest:






Després, hem esmorzat i hem fet jocs.


I fins aquí els 3 dies de casal que portem fins ara. Demà, a tornar-hi, amb moltes i moltes ganes! A veure quines sorpreses ens té preparades la Josefina Garmona!

Comentaris