Dilluns 5a setmana

Avui els més petits han fet un Holi, una festa en la que es fa una guerra amb pols de colors, en el nostre cas ha sigut amb pols blanca i ho han passat super bé, tal i com podreu veure a les fotos. Els de 1r i 2n han fet una petita proba, per trobar un monitor que s'havia perdut i tot seguit han anat al pavelló a fer bàsquet. Els altres grups han fet jocs de diferents tipus!





També volem recordar-vos que aquesta setmana hi ha la Sortida a la natura:

La sortida a la natura d’aquest any, la farem a un parc d’aventura i per tal d’arribar puntuals i poder començar l’activitat a l’hora corresponent, la sortida des del casal serà a les 8:30, per tant cal que sigueu abans d’aquesta hora al casal per poder sortir amb puntualitat.


També us recordem que a la sortida NO cal portar banyador, xancletes, tovallola ni bombolleta. Cal que porteu calçat esportiu, samarreta del casal, esmorzar i aigua.

Per tal de no col·lapsar el parc, farem les sortides en dies diferents segons els cursos. Els nens i nenes de P3, P4, 3r i 4t, faran la sortida el dimecres 26 i els infants de P5, 1r, 2n, 5è i 6è, sortiran el dijous dia 27.

Us deixem l'enllaç amb les imatges d'aquesta setmana i us recordem que si entreu a les carpetes de setmanes anteriors trobareu noves imatges que hem anat afegint!

Fotos 5a Setmana

Comentaris