Dimecres 5a setmana

Aquests dies hem estat fent activitats super xules, els petits han anat amb vehicles amb rodes i els ha encantat, 1r i 2n vam fer un body paint molt guai, 3r i 4t vam fer una gincama Africana increible i els més grans de tots, hem fets circuits atlètics, a més avui els de P3, P4, 3r i 4t hem anat al parc de natura, demà hi van els cursos que falten, recordeu que es sortirà a les 8:30 del casal!

Us deixem amb algunes imatges de les activitats:



Si voleu veure la resta d'imatges que hem fet, ho podeu fer a través del següent enllaç:

Fotos 5a Setmana



També us deixem una informació per les inscripcions les proximes setmanes:

Us informem que aquest divendres 28 de juliol serà l’últim dia que les nostres oficines restaran obertes abans diniciar el període de vacances.

Concretament,  les nostres vacances començaran el pròxim dilluns 31 de juliol i finalitzaran el dia 20 dagost.

Per aquest motiu, si teniu previst fer alguna ampliació de les inscripcions dels vostres fills i filles als nostres casals destiu, us detallem com realitzar-les durant aquest període:

  • Inscripcions a la setmana del 31 de juliol al 4 dagost. Shan de fer telefònicament o presencialment en les nostres oficines abans de les 14 h. del dijous 27 de juliol.
  • Inscripcions a la setmana del  7 a l11 dagost. Obertes fins al 28 de juliol en les nostres oficines, la següent setmana shauran de fer telefònicament o presencialment als coordinadors de cada casal*
  • Inscripcions a la setmana del 28 dagost a l1 de setembre i del 4 dagost al 8 de setembre, es faran a les nostres oficines, però recordeu que shan de fer com a màxim els dijous abans de la setmana de la inscripció.

      *Els pagaments de les noves inscripcions només es podran fer en les nostres oficines.

També us recordem els telèfons dels coordinadors per a qualsevol consulta o inscripció:

  • Casal de Cornellà del Terri
Coordinador Eudald Rubirola
Tel. 659 594 808

Comentaris